ONS RETOURBELEID

Alles wat u moet weten

 

Richtlijn 2011/83/EU van het Europees Parlement bepaalt dat u als klant het volledige recht heeft om elke bestelling binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden te annuleren. U kunt elk artikel binnen 14 dagen aan ons retourneren voor terugbetaling (of vervanging), op voorwaarde dat het product ongeopend, ongedragen of ongebruikt is en wordt geretourneerd met alle accessoires, batterijen of gratis geschenken.

 
Wij vragen u om alle artikelen direct na ontvangst te inspecteren en Discountparadise.nl zo snel mogelijk op de hoogte te stellen als een van uw goederen defect is. Zelfs als u niet van plan bent het artikel onmiddellijk te gebruiken, zorg er dan voor dat u het juiste product heeft ontvangen en dat het zo snel mogelijk na ontvangst van het pakket correct werkt.

 

Mochten onze lingerie- of kledingartikelen niet passen, dan kunt u ze eenvoudigweg naar ons terugsturen voor terugbetaling of vervanging. Wees voorzichtig bij het passen, omdat we geen geretourneerde artikelen kunnen accepteren die beschadigd zijn tijdens het passen. Om hygiënische redenen vragen wij u bij het passen van lingerie of kleding uw eigen ondergoed eronder te houden. Bij het retourneren van artikelen dient u alle labels en etiketten intact te houden en in de originele verpakking terug te sturen. Als ze kapot zijn of verwijderd, kunnen we het geretourneerde product niet accepteren.

 

Tenzij de geretourneerde artikelen defect zijn, dient u deze op eigen kosten naar ons terug te sturen. We zullen alleen een volledige terugbetaling uitvoeren als het product door ons is terug ontvangen en defect blijkt te zijn.